Βραχιόλι μακραμέ Κιτρίνης με αιματίτη

Βραχιόλι μακραμέ Κιτρίνης με αιματίτη

12.90€ 14.90€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο λίθος της χαράς και της επιτυχίας, ελκύει αφθονία, ευημερία, πλούτο, επιτυχία και καλή τύχη. Ο κιτρίνης μετουσιώνει τα όνειρα και τις ευχές σε απτή μορφή. Ενθαρρύνει καινούργια ξεκινήματα και νέες αναζητήσεις.

Ούτε κατέχει αλλά ούτε και συσσωρεύει αρνητική ενέργεια, αντίθετα την μετουσιώνει , την διαλύει και την γειώνει, πάντα με προδτατευτικό τρόπο για το περιβάλλον. Λειτουργεί ως μετατροπέας των αρνητικών σκέψεων και σσυναισθημάτων σε θετικά.  Ενδυναμάωνει το εσώτεροφως και φέρνει δημιουργικότητα και φαντασία στη ζωη. Ο κιτρίνης είναι ένας εξαιρετικάσπουδαίος λίθος για τις διαπροσωπικές σχέσεις, την εξομάλυνση οικογενειακών προβλημάτων και την προώθηση λύσεων.

Αποτελεσματική ασπίδα προστασίας απέναντι στη ζήλεια και στην έχθρα.


  Ιδιότητες Αιματίτη


Ισχυρός Λίθος Θεραπευτής.Απορροφά και διαλύει την αρνητική ενέργεια,δημιουργεί ασπίδα προστασίας,εξισορροπεί το πνεύμα.Φέρνει αισιοδοξία,δύναμη και θέληση,δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.ξυπνάει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, μας προτρέπει να διεκδικήσουμε ότι ποθούμε και διστάζουμε,αλλά και ότι μας μπλοκάρει και μας κρατάει δέσμιους των φόβων μας.


Ζώδια: Κριός, Υδροχόος
Δείτε Επίσης

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας!